APPARATEN

Antwoord

Werkt MYHOMEBOX met mijn apparaat?
Klik hier om te zien welke apparaten worden ondersteund door MYHOMEBOX.
Hoeveel apparaten ondersteunt MYHOMEBOX?
Op dit moment ondersteunt MYHOMEBOX .... apparaten waarvan ... getest en bewezen door MYHOMEBOX en xx ondersteunt door een partner.
Met welke draadloze technologie werkt het apparaat dat ik wil verbinden met MYHOMEBOX?
Klik hier om te zien welke draadloze technologie er zijn toegepast in MYHOMEBOX.
Wat is het bereik van mijn apparaten?
Klik hier voor het overzicht van het bereik per apparaat.
Het lukt mij niet om mijn apparaat te koppelen, hoe kan dat?
Zoek in onze app of op onze site naar een gebruiksvriendelijke handleiding voor alle geteste apparaten.
Er is geen handleiding beschikbaar in de app en op de website voor het apparaat dat ik wil koppelen.
In dat geval is het apparaat niet door ons getest. Houd onze website in de gaten voor updates.
Hoe verwijder ik een ZigBee of Z-wave apparaat uit mijn netwerk?
???
Mijn apparaat werkt niet meer.
Probeer het apparaat te resetten. Wanneer dat niet helpt, neem dan contact op met de leverancier van het apparaat.
De Z-wave module switcht niet van status?
Herstart MYHOMEBOX en de app.