BOX

Antwoord

Voor welke telefoons is de app beschikbaar?
De app is beschikbaar voor iOS en Android, in het Engels en Nederlands.
Hoe stel ik MYHOMEBOX in?
Meer informatie over een snelle installatie vind je in de bijgeleverde handleiding. Deze is ook hier te downloaden.
Wat is de garantietermijn?
2 jaar vanaf de aankoopdatum. Om aanspraak te kunnen maken op de garantie is er een aankoopbon nodig. Voor meer informatie zie …
De MYHOMEBOX-connectie is te langzaam. Wat moet ik doen?
Herstart MYHOMEBOX en reset de apparaten.
Ik kan MYHOMEBOX niet vinden in mijn netwerk.
Herstart de app, router en MYHOMEBOX. Zorg dat MYHOMEBOX verbonden is met de router.
De kleur van het led-lampje is oranje.
Wat betekent dat?
MYHOMEBOX is bezig met herstarten. Wacht tot het lichtje blauw is.
De kleur van het led-lampje is blauw.
Wat betekent dat?
MYHOMEBOX is opgestart.
Hoe stel ik MYHOMEBOX in?
Wat is de garantietermijn?