APP & CLOUD

Antwoord

Voor welke telefoons is de app beschikbaar?
De app is beschikbaar voor iOS en Android, in het Engels en Nederlands.
Is er ook een tabletversie van de app?
Ja, voor de apple iPad en android tablet.
Hoe voeg ik foto’s toe aan mijn apparaten?
De foto-optie wordt zichtbaar wanneer je op het apparaat klikt.
Hoe stel ik een automatiseringsregel in?
Klik op de automatiserings-toets, klik op '+' om een nieuwe automatiseringsregel aan te maken. Zie voor meer informatie de instructievideo.
Hoe stel ik een scène in?
Klik op de scène-toets, klik op '+' om een nieuwe scène aan te maken. Zie voor meer informatie de instructievideo.
Hoe maak ik een apparaten-groep aan?
Klik op de control-toets, klik op '+' om een nieuwe groep aan te maken. Zie voor meer informatie de instructievideo.